6996939738 Λεωφόρος Κυπρίων Ηρώων 75, Κάτω Ηλιούπολη, Ηλιούπολη sunstrikecleaning@outlook.com
 
 
     
 
ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
     
 
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
 
     
     
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ &

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  SUNSTRIKE
Συνεργείο Καθαρισμού Ηλιούπολη Νότια Προάστια Αττική
 
     
  Η επιχείρησή μας “SUNSTRIKE” η οποία βρίσκεται στην Ηλιούπολη Αττικής, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμη να αναλάβει τον άψογο καθαρισμό του κτιρίου σας, προσφέροντάς σας υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές...  
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
  Οικίες & Εξοχικά
  Πολυκατοικίες
  Γραφεία
  Φροντιστήρια
  Γυμναστήρια
  Εκκλησίες
  Δημόσια Κτίρια
  Επαγγελματικούς Χώρους
  Χώρους Ψυχαγωγίας
  Εργοστάσια
  Οικοδομές κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΩΝ


Αφιερώνουμε την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας για να φροντίσουμε την οικία σας με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και αγάπη για τη δουλειά μας. Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο χώρο σας, αλλά και στα προσωπικά σας αντικείμενα, εγγυόμαστε απόλυτη καθαριότητα, χωρίς φθορές ή ζημιές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 
  Ποιοτικά Καθαριστικά
 
Για όλους τους καθαρισμούς, τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε, είναι υψηλής ποιότητας, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ μπορούν να απομακρύνουν και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Έτσι, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ένα πεντακάθαρο αποτέλεσμα.
 
 
  Σύγχρονος Εξοπλισμός
 
Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο πάντα να φροντίσει για την άρτια εξυπηρέτηση, ακόμα και του πιό απαιτητικού πελάτη.
 
 
  Άμεση Εξυπηρέτηση
 
Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να επισκεφτούμε το χώρο σας για να τον μελετήσουμε και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον αρχικό, γενικό, τακτικό ή και έκτακτο καθαρισμό του χώρου σας.
 
 
  Ποιότητα Υπηρεσιών
 
Μέσω της συνεχούς επιθεώρησης της ποιότητας και του επιμελούς ελέγχου της εκάστοτε εργασίας, διασφαλίζουμε ότι ο καθαρισμός γίνεται με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Κάθε λεπτομέρεια λαμβάνεται υπόψη, και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε χώρου εξετάζονται προσεκτικά προκειμένου να προσφερθεί ένα προσαρμοσμένο πλάνο καθαρισμού που θα ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες και τις προδιαγραφές σας.
 
 
 
     
 
 
 
 
     
  ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

στην Ηλιούπολη και τα Νότια Προάστια Αττικής, το συνεργείο καθαρισμού SUNSTRIKE αποτελεί την ιδανική επιλογή! Καλέστε μας τώρα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας.
 
     
    6996939738