6996939738 Λεωφόρος Κυπρίων Ηρώων 75, Κάτω Ηλιούπολη, Ηλιούπολη sunstrikecleaning@outlook.com
 
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
SUNSTRIKE | Συνεργείο Καθαρισμού
Ηλιούπολη Νότια Προάστια Αττική

 
     
  Η σωστή καθαριότητα γραφείων και επαγγελματικών χώρων είναι πολύ σημαντική. Αφενός δημιουργεί ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον και αφετέρου δείχνει μια πιο επαγγελματική εικόνα στους πελάτες και τους συνεργάτες σας.

Στο συνεργείο καθαρισμού μας “SUNSTRIKE” το οποίο βρίσκεται στην Ηλιούπολη Αττικής, αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό τον καθαρισμό γραφείων και επαγγελματικών χώρων στην Ηλιούπολη και στα Νότια Προάστια της Αττικής, προσφέροντας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6996939738
 
     
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

αρχικούς, τακτικούς και έκτακτους καθαρισμούς γραφείων και επαγγελματικών χώρων στο Ήλιον και στα Νότια Προάστια Αττικής. Μερικές από τις εργασίες που πραγματοποιούμε είναι:
 
 
  Σκούπισμα όλου του χώρου 
  Αποκομιδή σκουπιδιών
  Τοποθέτηση καθαρών σακούλων 
  Καθάρισμα όλων των επιφανειών
  Καθαρισμός τζαμιών
  Σφουγγάρισμα του χώρου
και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε, προκειμένου το γραφείο ή ο επαγγελματικός σας χώρος να είναι πάντα πεντακάθαρος.
 
     
   
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

υψηλών προδιαγραφών προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε χώρου.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη και τα Νότια Προάστια Αττικής.  
     
 
 
 
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
     
  Όσο μεγάλος και αν είναι ο επαγγελματικός σας χώρος, διαθέτουμε την κατάλληλη πήρα, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα κατάλληλα μηχανήματα και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε πάντα με τις καλύτερες λύσεις, προσφέροντάς σας ένα άριστο αποτέλεσμα με προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.  
     
     
  Με σεβασμό στο χρόνο και τις ανάγκες σας, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις καθαρισμού που εξασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και απόλυτη ικανοποίηση.  
     
 
 
 
     
 
 
ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ
ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ

για την καθαριότητα του γραφείου ή του επαγγελματικού σας χώρου, εσείς μπορείτε να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στην επιτυχία της επιχείρησής σας και εμείς να φροντίσουμε για την αψεγάδιαστη καθαριότητα του χώρου σας.
 
 
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό της οικίας, της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη και τα Νότια Προάστια Αττικής.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6996939738