6996939738 Λεωφόρος Κυπρίων Ηρώων 75, Κάτω Ηλιούπολη, Ηλιούπολη sunstrikecleaning@outlook.com
 
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΩΝ
SUNSTRIKE | Συνεργείο Καθαρισμού
Ηλιούπολη Νότια Προάστια Αττική

 
     
  Στο συνεργείο καθαρισμού μας “SUNSTRIKE” το οποίο βρίσκεται στην Ηλιούπολη Αττικής, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να ζείτε σε ένα καθαρό, φρέσκο και υγιεινό περιβάλλον. Γι’ αυτό και είμαστε δίπλα σας, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένα πακέτα καθαρισμού για οικίες στην Ηλιούπολη και στα Νότια Προάστια Αττικής.

Αφιερώνουμε την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας για να φροντίσουμε την οικία σας με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και αγάπη για τη δουλειά μας. Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο χώρο σας, αλλά και στα προσωπικά σας αντικείμενα, εγγυόμαστε απόλυτη καθαριότητα, χωρίς φθορές ή ζημιές.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6996939738
 
     
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

αρχικούς, τακτικούς και έκτακτους καθαρισμούς οικιών, καθώς και καθαρισμούς χώρων μετά από από φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες, φωτιές κ.α.

Καθαρίζουμε με προσοχή κάθε δωμάτιο της οικίας σας, ενώ αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό οικιών και δωματίων βραχυχρόνιας μίσθωσης όπως airbnb. 

Συζητάμε μαζί σας για τις εργασίες που χρειάζεστε και με σχολαστικότητα και επαγγελματισμό σας εξασφαλίζουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
 
     
   
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας για να συζητήσετε τις ανάγκες καθαρισμού της οικίας σας και να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας και το χρονοδιάγραμμά σας. 
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη και τα Νότια Προάστια Αττικής.  
     
 
 
 
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
     
  Διαθέτουμε, ολοκληρωμένο εξοπλισμό και μηχανήματα καθαρισμού τελευταίας τεχνολογίας, ενώ τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Έτσι, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον για εσάς και όλη την οικογένειά σας.
 
     
     
  Εάν αναζητάτε έναν αξιόπιστο και επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού που θα αναλάβει με προσοχή και φροντίδα τον καθαρισμό της οικίας σας, τότε είμαστε εδώ για εσάς. 

Επιδιώκουμε να παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που είναι όχι μόνο καθαρό και φρέσκο, αλλά και αναζωογονημένο και ευχάριστο.
 
     
 
 
 
     
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

να διατηρήσετε την οικίας καθαρή και άνετη, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερο
τον χρόνο σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 
 
 
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό της οικίας, της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη και τα Νότια Προάστια Αττικής.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6996939738