6996939738 Λεωφόρος Κυπρίων Ηρώων 75, Κάτω Ηλιούπολη, Ηλιούπολη sunstrikecleaning@outlook.com
 
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
SUNSTRIKE | Συνεργείο Καθαρισμού
Ηλιούπολη Νότια Προάστια Αττική

 
     
  Το συνεργείο καθαρισμού μας “SUNSTRIKE” το οποίο βρίσκεται στην Ηλιούπολη Αττικής, με εξειδικευμένο προσωπικό και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να αναλάβει τον καθαρισμό της πολυκατίας σας όπου και αν βρίσκεται στην Ηλιούπολη και στα Νότια Προάστια Αττικής.

Με έμφαση στην απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για καθαρισμούς πολυκατοικιών που καλύπτουν τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους της πολυκατοικίας σας.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6996939738
 
     
 
 
 
 
     
     
  ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ 
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
 
 
  Σκούπισμα όλων των χώρων της πολυκατοικίας
  Σκούπισμα της πυλωτής ή του πεζοδρομίου
  Σφουγγάρισμα όλων των χώρων
  Καθαρισμός του ασανσέρ
  Καθαρισμός τζαμιών
  Καθαρισμός κάγκελων 
αλλά και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε, προκειμένου η πολυκατοικία σας να είναι πάντα σε άψογη κατάσταση.
 
     
   
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 
ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε το ιδανικό πακέτο για την πολυκατοικία σας. Είτε πρόκειται για αρχικό καθαρισμό, για έκτακτό αλλά και τον τακτικό καθαρισμό της πολυκατοικίας σας, είμαστε στην διάθεσή σας και έτοιμοι να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη και τα Νότια Προάστια Αττικής.  
     
 
 
 
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
     
  Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο της πολυκατοικίας, είμαστε εδώ για να ανταπεξέλθουμε με τις καλύτερες λύσεις και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και έμπειρο στην εκτέλεση των καθημερινών και τακτικών καθαριστικών δραστηριοτήτων, επιδεικνύοντας πάντα προσοχή στις λεπτομέρειες και στις ανάγκες της πολυκατοικίας.
 
     
     
  Η προσήλωσή μας στη συνέπεια και στην ποιότητα εξασφαλίζει την άριστη διαχείριση του καθαρισμού και την αποτελεσματική συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων.

Με συνεχή έλεγχο και επιμέλεια, εξασφαλίζουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και τη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης μαζί τους.
 
     
 
 
 
     
 
 
ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ 
ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

της πολυκατοικίας και απολαύστε πεντακάθαρους και υγιεινούς κοινόχρηστους
χώρους στην πολυκατοικία σας.
 
 
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό της οικίας, της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη και τα Νότια Προάστια Αττικής.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6996939738