6996939738 Λεωφόρος Κυπρίων Ηρώων 75, Κάτω Ηλιούπολη, Ηλιούπολη sunstrikecleaning@outlook.com
 
  SUNSTRIKE
Συνεργείο Καθαρισμού Ηλιούπολη Νότια Προάστια Αττική
 
     
  Η επιχείρησή μας “SUNSTRIKE” η οποία βρίσκεται στην Ηλιούπολη Αττικής, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμη να αναλάβει τον άψογο καθαρισμό του κτιρίου σας, προσφέροντάς σας υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού, εμπειρία στους καθαρισμούς και σύγχρονο εξοπλισμό, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πιό απαιτητικές ανάγκες του χώρου σας και να σας παραδώσει ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον. 
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6996939738
 
     
 
 
 
 
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

αναλαμβάνουμε αρχικούς, τακτικούς και έκτακτους καθαρισμούς οικιών, πολυκατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων αλλά και κάθε χώρου στην Ηλιούπολη και στα Νότια Προάστια Αττικής.
 
  Κατανοούμε ότι οι ανάγκες κάθε χώρου είναι διαφορετικές, γι’ αυτό προσφέρουμε προσαρμόσιμα πακέτα καθαρισμού που διαμορφώνονται από τις εξατομικευμένες ανάγκες και τον προϋπολογισμό του κάθε πελάτη.

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να εξετάσουμε τον χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον σχολαστικό καθαρισμό του χώρου σας.
 
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη και τα Νότια Προάστια Αττικής.  
     
 
 
 
     
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το συνεργείο καθαρισμού μας, αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, με χρόνια πορείας στο χώρο και είναι πάντα έτοιμο να φροντίσει την άψογη καθαριότητα του χώρου σας, δίνοντας έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
     
     
 
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

Σε όλους τους καθαρισμούς, χρησιμοποιούμε οικολογικά προϊόντα καθαρισμού που είναι ασφαλή για την υγεία σας και το περιβάλλον, ενώ μπορούν να απομακρύνουν και τους πιο δύσκολους λεκέδες, δημιουργώντας ένα απόλυτα καθαρό χώρος.
 
     
     
 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με έμφαση στις ανάγκες κάθε πελάτη, παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού άριστης ποιότητας και σχολαστική εργασία ενώ καθημερινά προσπαθούμε για την βελτίωση των υπηρεσιών μας αλλά και για την άψογη εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     

 


 

Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε πάντα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για τον καθαρισμό κάθε χώρου.
 
 
 
     
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ
ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Είτε χρειάζεστε έναν βαθύ καθαρισμό μία φορά είτε έναν τακτικό μηνιαίο καθαρισμό, είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις όποιες ανάγκες σας και να φροντίσουμε ώστε το αποτέλεσμα να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.
 
 
     
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον καθαρισμό της οικίας, της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλιούπολη και τα Νότια Προάστια Αττικής.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6996939738